Verenigingen Wiene-Zeldam

Zomerfeesten Wiene Zeldam

Wat wij doen

Elk jaar organiseren wij de Zomerfeesten Wiene-Zeldam. Een weekend vol feest en plezier voor jong en oud! Tijdens de zomerfeesten is er op vrijdag avond de Revue. Hierbij wordt op een ludieke manier stil gestaan bij wat er het voorgaande jaar allemaal gebeurd is. Op zaterdag middag houden we een bbq voor alle inwoners van Wiene-Zeldam en wie er verder maar komen wil. De zondagmiddag staat in het teken van het vogelschieten. Daarnaast is er kermis en is er muziek van dj’s en live artiesten!

De zomerfeesten worden georganiseerd vanuit Stichting Buurtbelangen Wiene-Zeldam. 

't Kempke

Wat wij doen

Stichting Gemeenschapscentrum ‘T Kempke is een organisatie met een buurthuis waarin jong en oud samenkomt. Er wordt gewerkt aan allerlei nieuwe activiteiten. Het gebouw wordt ook wel ’t K√®mpke genoemd en bestaat al sinds de jaren tachtig.

ZijActief Goor

Wat wij doen

ZijActief Goor is een ledenvrijwilligersorganisatie van en door vrouwen. Alle functies worden op basis van vrijwilligheid vervuld door leden. Zij besteden een deel van hun vrije tijd niet alleen aan de organisatie, maar ook aan de samenleving om hen heen. ZijActief is ook een platform, een ontmoetingsplek waar vrouwen met elkaar van gedachten kunnen wisselen en elkaar kunnen ondersteunen. Ook is er ruimte en tijd voor zelfontwikkeling, zelfontplooiing en ontspanning. Maar het is vooral ‘de kracht van SAMEN’.

Contact

ONDERNEMERS IN WIENE-ZELDAM