Zomerfeesten

Zomerfeesten

Sponsoren

5 - 6 - 7 mei 2023

\\ Line up //

Vrijdagavond is de ontvangst vanaf 19.00 uur, entree hiervoor bedraagt € 8,- per persoon, inclusief koffie en cake.

Ook kunt u lootjes kopen voor de loterij. Om 19.30 uur zal er een feestelijke opening zijn van Zomerfeest Wiene Zeldam 2023!

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het thema van dit jaar én welke gebeurtenissen de revue zullen passeren? Wij wel!! Vanaf 20:00u zal de Revue van start gaan.

Rond 21:30uur, direct na afloop van de Revue, zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Wie gaat er dit jaar met de hoofdprijs vandoor?

‘Rondje Doe Maar’ is de enige echte ‘Doe Maar Tribute band van Nederland!

Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest en een onvergetelijke avond met hits als ‘Is dit Alles’, ’32 jaar’ ‘Belle Helene’, ‘Smoorverliefd’ en ‘de Bom’. Even weer helemaal terug in de jaren ’80!

DJ Cem East (Casmaran Land) is een energieke, DJ uit Overijssel. DJ Cem East weet precies hoe hij op het publiek moet inspelen en zorgt dat overal het dak eraf gaat! DJ Cem East zal ons deze avond van de nodige hitjes voorzien!

Ook dit jaar hebben we op de zaterdagmiddag Wiene-Zeldam Got Talent! Alle leeftijden mogen natuurlijk weer mee doen.

Houd jij van dansen, zingen of playbacken? Heb jij een ander talent dat je graag wilt laten zien? Pak dan nu je kans! 

Opgave kan door een mailtje te sturen naar: elinepierik@hotmail.com

Na een succesvolle editie in 2019 & 2022, ook dit jaar in het programma opgenomen; ‘DE BBQ’. 

Vanaf 15:30u zullen wij voor jullie klaar staan met een heerlijke, uitgebreide barbecue. De muziek wordt verzorgd door Alex & Friends en DJ Wouter Lelieveld.

Wil je ook aanwezig zijn? Scoor dan snel je tickets!
Vol = Vol

Heb je allergieën en/of dieetwensen? Mail gerust naar wienezeldambbq@gmail.com

Kerstkindje Jan Biggel is wereldberoemd in het Brabantse Liempde en verre omstreken met de echte klompensound. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met ‘Fleske d’rin Fleske d’r uit’ en natuurlijk ‘Ons Moeder Zeej Nog’. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal.

We durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest.
Ben jij er bij?

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

Deze allround feestfanaat weet van iedere tent een gekkenhuis te maken. Verscheidene genres worden op een avond door de speakers geblazen, hiermee domineert deze feestraket de dansvloer. Op een avond met Jochem sta jij schouder aan schouder met je buur, loop jij kilometers polonaise en knallen de hits je om de oren.

Op zondag 7 mei zullen weer de kinderspelen plaatsvinden! Met dit jaar een leuke workshop voor alle leeftijden, gegeven door jeugdcircus Caroly🤩
Daarnaast zijn er springkussens en natuurlijk de zandbak!
Graag van te voren aanmelden via anjalubberdink@hotmail.nl

Voor (oud)inwoners van 18 jaar en ouder van Wiene-Zeldam wordt het vogelschieten georganiseerd. 

Inschrijven kan vanaf 13:00u – 13:30u.

Gedurende het jaarlijkse vogelschieten wordt de strijd gestreden voor de felbegeerde titel, schutterskoning of schutterskoningin van zomerfeesten Wiene-Zeldam 2023.

Wie worden de opvolgers van Lieke Wernink & Herbert Wernink?

Heerlijke, smerige rockabilly, country & rock ’n roll.

Onder het motto: “Vanoavond goat wi-j Høken, zo hard als wi-j dat könt” zullen nummers als “Lieve Lieveling” , “Hard Goan” en “Høken in de tent!” door de speakers denderen en gaan we uiteraard ouderwets Deurdonderen en Daldee-jen met vele bekende Normaal-klassiekers.

Høkers Aller Lande Verenigt U, we laten de haan weer kraaien! Zet de vaten bier koud en laat de tap maar lopen, we gaan Høken in de tent!

Sander draait al ruim 12,5 jaar platen voor publiek. Misschien heb je hem al een keer eerder gezien? Als resident DJ van Club Merlijn in Hengelo en Dancing Bruins in Saasveld weet hij meer dan prima hoe hij jouw voetjes van de vloer moet houden.

Ook op zondagavond tijdens de zomerfeesten zal hij er alles aan doen om er een prachtig feest van te maken. Ben jij er ook bij?

sponsoren

Dagen
Uren
Minuten